Fitness tarieven

Tarieven Fitness4me staat voor sporten voor een laag bedrag per maand, geen ingewikkelde abonnementsvormen en vooral: sporten met plezier. Onze abonnementen zijn duidelijk, zonder poespas. Als lid van onze low budget sportschool mag je onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten, waaronder een sauna en virtuele sportlessen! Je krijgt van ons een gratis clubpas en betaalt ook geen inschrijfkosten. Met de clubcard heb je onbeperkt toegang tot al onze locaties. Op deze pagina vind je een overzicht van de abonnementen die wij aanbieden.

Fitnessabonnementen

Met een fitnessabonnement bij Fitness4me kun je gebruik maken van al onze faciliteiten. De kracht- en cardioapparatuur, de virtuele sport- en/of spinlessen en natuurlijk de kleedkamers met douches én een sauna. Als lid heb je de hele dag onbeperkt toegang tot de sportschool, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! De kosten hangen af van de looptijd van het abonnement en kunnen in één keer vooraf afgerekend worden of maandelijks worden betaald per incasso.

Groepslesabonnementen

Sinds kort bieden wij ook een apart groepslesabonnement aan! Met dit abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan de live groepslessen op de vestiging. Ideaal als je van sporten in groepsverband houdt. Verder mag je natuurlijk ook gebruik maken van de kleedkamers met douches én een sauna. De kosten van een groepslesabonnement hangen ook af van de looptijd van het abonnement en kunnen in één keer vooraf afgerekend worden of maandelijks worden betaald per incasso.

Combi-abonnement

Uiteraard kun je een fitnessabonnement ook combineren met een groepslesabonnement! Wanneer je fitness en groepslessen wilt combineren, betaal je voor het fitnessabonnement de normale prijs. Daarbij komt slechts €9,95 extra per maand voor de groepslessen. Met dit abonnement heb je het beste van beide: je kunt gebruik maken van alle apparatuur in de sportschool én je kunt meedoen met de live groepslessen. De uitbreiding van de groepslessen bij je abonnement is bij een combi-abonnement maandelijks opzegbaar en wordt gezamenlijk met je fitnessabonnement betaald.

Dagkaart

Benieuwd geworden naar onze sportschool? Je kunt bij ons ook een dagkaart kopen! Een dagkaart kost slechts €5,95 per stuk en kun je zo vaak aanschaffen als je maar wilt. Met een dagkaart kun je gedurende één dag gebruik maken van de sportschool en alle faciliteiten. Het is de ideale manier om de sportschool een dag uit te proberen. Mocht je later een abonnement willen afsluiten, krijg je €5,- korting op de inschrijfkosten!

All-in dagkaart

Benieuwd geworden naar onze groepslessen en zou je ook een keer willen komen sporten in onze sportschool? Met een all-in dagkaart kun je voor slechts €6,95 én een dagje de sportschool uitproberen én een les van een van onze professionele instructrices naar keuze volgen! Je zit verder nergens aan vast. Zo kun je de sportschool én de groepslessen eerst uitproberen, voordat je een abonnement afsluit of een uitbreiding bij je huidige abonnement neemt. We raden je aan de groepsles vooraf te reserveren!