Door de versoepelingen van het RIVM wordt buitensport in groepsverband weer mogelijk gemaakt. Daarom is het vanaf nu mogelijk om bij Fitness4me te sporten! 

De small group trainingen zijn inbegrepen bij het lidmaatschapsgeld, dus alle leden van Fitness4me kunnen hieraan deelnemen!

 
 

Hoe meld ik me aan voor een les?

Het aanmelden van de lessen gaat via de gratis Sportivity app. In deze app kun je alle lessen inzien en 48 uur van te voren een les boeken. 

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen meedoen, meld je dan af via de Sportivity app. Zo wordt er plaats vrijgemaakt voor anderen die graag met de les willen meedoen.

Heb je de app nog niet gedownload en nog geen account in Sportivity? Stuur dan een email naar info@fitness4me.nl om een activatielink van ons te ontvangen. Uit veiligheidsredenen is deze link maar 72 uur geldig. Maak daarom zo gauw mogelijk een account aan, zodra je de link van ons hebt ontvangen. 
 

Verzamelpunt Amsterdam: Tennisbaan Gebrandypark Amsterdam

De trainingen zullen plaatsvinden in het Gebrandypark in Slotermeer, Amsterdam. Dit park is ongeveer op 2 km afstand van onze vestiging Fitness4me XL. 

Het Gebrandypark is een groot, rustig en ruim park waar genoeg afstand van elkaar gehouden kan worden. Het verzamelpunt zal de tennisbaan van het park zijn. Op de kaart is deze met een rode pijl aangegeven. Daar zal onze groepslesdocent op je wachten. De docent is te herkennen aan een Fitness4me shirt.

Gratis parkeren
Voor parkeren met de auto in de omgeving van het park geldt de blauwe zone regeling. Dat betekent dat je 2 uur lang gratis kunt parkeren met een blauwe zone kaart! De meest nabijgelegen straten om te parkeren zijn de Dirk Bonsstraat en Reina Prinsen Geerlingsstraat.
 

Verzamelpunt Bussum:
Maandag tot en met Vrijdag
basketbalveld van Ruijterplein, 1403 VD Bussum

Verzamelpunt zaterdag en zondag:
Speeltuin Anne Franklaan Bussum

De outdoor trainingen worden gegeven in de Bussumerheide. Dit is een rustige en ruime omgeving, waar we genoeg afstand van elkaar kunnen houden. Het verzamelpunt zal de speeltuin van de Anne Franklaan zijn. Op de kaart is met een rode pijl aangegeven waar de speeltuin zit. Daar zal onze groepslesdocent op je wachten. De docent is te herkennen aan een Fitness4me shirt.
 
Gratis parkeren
Parkeren in de omgeving van de Anne Franklaan is gratis. Houdt wel rekening met de buurtbewoners. Probeer niet te parkeren voor de deur van een bewoner.

Belangrijk om te weten!

Jouw gezondheid staat bij ons op nummer 1! Daarom hebben we huisregels opgesteld om 'COVID19-proof' te sporten.

De outdoor trainingen worden in groepen gegeven met maximaal 9 deelnemers en 1 groepslesdocent op 1.5 meter afstand. Maar om zo veilig mogelijk mee te kunnen doen met de lessen gelden er een aantal regels.
  • Was je handen met zeep voordat je de deur uitgaat en naar de les komt
  • Een handdoek tijdens het trainen is verplicht
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand en wijs anderen hierop indien nodig
  • Desinfecteer de spullen die je hebt gebruikt na de training
  • Wees op tijd: verzamel 10 minuten vóór aanvang op de tennisbaan
  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis!
Uiteraard zullen onze groepslesdocenten zorgen voor licht fitness materiaal, desinfectie en schoonmaakpapier. Wil je de training verzwaren? Neem dan zelf twee waterflessen mee.