vanaf € 16,95 per maand

Wij zijn weer open! Schrijf je nu in en betaal geen inschrijfkosten

Zijn de vestigingen van Fitness4me open?

Yes, per 1 juli zijn wij weer open!

Moet ik reserveren?

Ja, voorlopig zullen we met een registratiesysteem werken via de Sportivity app. Op deze manier kunnen we het aantal deelnemers aan een groepsles en de totale capaciteit goed monitoren en ben je altijd verzekerd van een plekje. Het reserveringssysteem dient gebruikt te worden voor zowel onze indoor activiteiten als de outdoor activiteiten.
 

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren gaat via de Sportivity app. Heb je de Sportivity app nog niet, stuur dan een mail naar info@fitness4me.nl en vraag om een activatielink. In de mail die je dan van ons ontvangt, zit de activatielink voor Sportivity app. Deze link is vanwege veiligheidsredenen 72 uur geldig. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk een account aanmaakt. Een account aanmaken doe je met je e-mailadres als gebruikersnaam. Het wachtwoord kun je uiteraard zelf bepalen.

Kan ik maar een uurje sporten?

Nee, bij Fitness4me hoef je niet per tijdslot te reserveren, maar kun je gewoon per dag reserveren. Je kan die dag komen trainen wanneer je wil en hoe lang je wil
Je kan al 5 dagen van te voren reserveren voor een dag dat je wilt komen trainen.

In- en uitchecken?

Zoals u al gewend was, dient u met uw clubkaart in te checken, bij binnenkomst. Echter dient u nu ook uit te checken bij het verlaten van de club.

Wat heeft Fitness4me gedaan om de clubs 'Corona proof' te maken?

Alle apparaten staan op 1,5 meter of ze zijn tijdelijk niet in gebruik.
Onze receptionistes werken achter plexiglas
We doen extra schoonmaak rondes op de club
Douches en de sauna's zullen tijdelijk gesloten zijn
Er zijn looproutes aangebracht op de clubs
Er zal meer personeel aanwezig zijn, dan u gewend was
Er staan desinfectie zuilen bij de entree
We bieden de hele zomer GRATIS outdoor lessen aan
 

Wat verwachten we van u?

Als jij of last hebt van symptomen, zoals hoesen, koorts en ademhalingsproblemen, verzoeken we jou om thuis te blijven. Kijk op https://www.fitness4me.nl/home-fitness hoe je ook thuis fit kan blijven.
Reserveer uw gym bezoek
Bij binnenkomst je handen desinfecteren met desifectiegel, op iedere club staan desinfectiezuilen
Ook bij de fitnessapparatuur en – materialen staan desinfecterende producten. Je bent verplicht om na gebruik van de materialen deze te reinigen en te desinfecteren.
Je bent verplicht om een eigen handdoek mee te nemen. 


 

Worden er Gratis outdoor lessen gegeven?

Ja, de hele zomer bieden wij outdoor lessen aan, deze zijn gratis voor onze leden!Welkom bij Fitness4me, goedkoop fitnessen in Amsterdam Bos en Lommer en Bussum

Fitness4me is een low-budget Fitnessketen met vestigingen in Amsterdam en Bussum. Fitness4me biedt u een uniek fitnessconcept voor een gegarandeerd vast laag bedrag per maand.

Wij hebben een ruim assortiment aan faciliteiten waar u voor een lage prijs heerlijk aan uw lichaam, conditie en spieren kunt werken. Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij ons komt fitnessen betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft. Daarom kunnen wij de kosten laag houden en daardoor uw abonnement goedkoop houden.

U kunt al vanaf €16,95 per maand zeven dagen per week onbeperkt gebruik maken van de meest moderne fitnessapparatuur!

Dus twijfel niet en schrijf u meteen in!