vanaf € 16,95 per maand

Sport nu 2 maanden gratis!

Zijn de vestigingen van Fitness4me open?

Helaas is er door het kabinet besloten alle sportscholen te sluiten per 15 december 2020 t/m 19 januari 2021

Moet ik reserveren?

Ja, voorlopig zullen we met een registratiesysteem werken via de Sportivity app. Op deze manier kunnen we het aantal deelnemers aan een groepsles en de totale capaciteit goed monitoren en ben je altijd verzekerd van een plekje. Het reserveringssysteem dient gebruikt te worden voor zowel onze indoor activiteiten als de outdoor activiteiten.
 

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren gaat via de Sportivity app. Heb je de Sportivity app nog niet, stuur dan een mail naar info@fitness4me.nl en vraag om een activatielink. In de mail die je dan van ons ontvangt, zit de activatielink voor Sportivity app. Deze link is vanwege veiligheidsredenen 72 uur geldig. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk een account aanmaakt. Een account aanmaken doe je met je e-mailadres als gebruikersnaam. Het wachtwoord kun je uiteraard zelf bepalen.

Kan ik maar een uurtje sporten?

Ja, voorlopig kan je bij Fitness4me voor 1 uur per dag reserveren. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om regelmatig te komen sporten. 
Je kan al 3 dagen van te voren reserveren voor een dag dat je wilt komen trainen.

In- en uitchecken?

Zoals u al gewend was, dient u met uw clubkaart in te checken, bij binnenkomst. Echter, dient u nu ook uit te checken bij het verlaten van de club.

Wat heeft Fitness4me gedaan om de clubs 'Corona proof' te maken?

Alle apparaten staan op 1,5 meter of ze zijn tijdelijk niet in gebruik.
Onze receptionistes werken achter plexiglas
We doen extra schoonmaak rondes op de club
Douches zijn niet in gebruiken
De sauna's zijn niet in gebruik
Er zijn looproutes aangebracht op de clubs
Er zal meer personeel aanwezig zijn dan u gewend was
Er staan desinfectiezuilen bij de entree
We bieden de hele zomer GRATIS outdoor lessen aan

 

Wat verwachten we van u?

Als jij last hebt van symptomen, zoals hoesten, koorts en ademhalingsproblemen, verzoeken we jou om thuis te blijven. Kijk op https://www.fitness4me.nl/home-fitness hoe je ook thuis fit kan blijven.
Reserveer uw gym bezoek
Bij binnenkomst je handen desinfecteren met desinfectiegel, op iedere club staan desinfectiezuilen
Ook bij de fitnessapparatuur en – materialen staan desinfecterende producten. Je bent verplicht om na gebruik van de materialen deze te reinigen en te desinfecteren.
Je bent verplicht om een eigen handdoek mee te nemen. 


 

Worden er Gratis online lessen gegeven?

Ja! Je hoeft niet te wachten om onze instructeurs pas na heropening te zien, want hun lessen worden op onze Fitness4me Facebook-pagina uitgezonden! Elke maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag kun je meedoen met een online les van een van de Fitness4me instructeursWelkom bij Fitness4me, goedkoop fitnessen in Amsterdam Bos en Lommer en Bussum

Fitness4me is een low-budget Fitnessketen met vestigingen in Amsterdam en Bussum. Fitness4me biedt u een uniek fitnessconcept voor een gegarandeerd vast laag bedrag per maand.

Wij hebben een ruim assortiment aan faciliteiten waar u voor een lage prijs heerlijk aan uw lichaam, conditie en spieren kunt werken. Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij ons komt fitnessen betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft. Daarom kunnen wij de kosten laag houden en daardoor uw abonnement goedkoop houden.

U kunt al vanaf €16,95 per maand zeven dagen per week onbeperkt gebruik maken van de meest moderne fitnessapparatuur!

Dus twijfel niet en schrijf u meteen in!