vanaf € 16,95 per maand

Onze clubs gaan per 1 juli weer open! Schrijf je nu in en start met de outdoor lessen

Zijn de vestigingen van Fitness4me open?

Al onze vestigingen zijn in navolging van het RIVM per direct gesloten tot nader order.

Hoe lang blijft Fitness4me gesloten?

Tot dinsdag 28 april is Fitness4me gesloten. Wij zullen iedereen op de hoogte brengen over eventuele wijzigingen gedaan door de overheid, per mail en via onze social media kanalen. Volg ons op instagram @Fitness4me.nl of Fitness4me op Facebook.

Wat kan ik doen om fit te blijven?

Wij bieden jou als lid van Fitness4me de mogelijkheid om de komende perode GRATIS gebruik te maken van LesMills on demand, een online platformmet meer dan 100 workouts die je thuis kan volgen. LesMills on demand biedt voor ieder wat wils, zoals cardio, kracht, dans, body&mind en ga zo maar door. Klik op de link https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts

Hoe kan ik de Fitness4me app gebruiken om thuis te sporten?

Als u de app al heeft gedownload, kunt u in de tegel 'workouts' allerlei trainingsschema's vinden, of u kunt zelf uw eigen trainingsschema's maken.
Heeft u de app nog niet gedownload, stuur dan even een mail naar info@fitness4me.nl. Wij zullen u dan opnieuw een activatielink sturen.

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de coronavirus?

U kunt ten alle tijden uw lidmaatschap upgraden. Voor het wijzigen van het abonnement gelden dezelfde regels als voorheen voor toepassing.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen vanwege de coronavirus. Hoe doe ik dat?

De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden (artikel 6b en c) geen geldige reden om het lidmaatschap stop te zetten. 

Kan ik mijn lidmaatschap bevriezen?

Wij kunnen vanwege de huidige situatie abonnementen niet tijdelijk bevriezen. 

Wordt er compensatie gegeven n.a.v. de sluiting van de clubs?

Ja, we zullen alle leden compenseren d.m.v. de volledige verloren tijd na verloop van het lidmaatschap in te halen.
Kortom, wat u betaald heeft krijt u ook!
Als het RIVM besluit om de maatregelingen na 28 april te verlengen, zullen wij ook jouw inhaalperiode verlengen. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Dit zal namelijk automatisch verwerkt worden.Welkom bij Fitness4me, goedkoop fitnessen in Amsterdam Bos en Lommer en Bussum

Fitness4me is een low-budget Fitnessketen met vestigingen in Amsterdam en Bussum. Fitness4me biedt u een uniek fitnessconcept voor een gegarandeerd vast laag bedrag per maand.

Wij hebben een ruim assortiment aan faciliteiten waar u voor een lage prijs heerlijk aan uw lichaam, conditie en spieren kunt werken. Toch hanteren wij een zeer laag tarief. Als u bij ons komt fitnessen betaalt u slechts voor wat u werkelijk nodig heeft. Daarom kunnen wij de kosten laag houden en daardoor uw abonnement goedkoop houden.

U kunt al vanaf €16,95 per maand zeven dagen per week onbeperkt gebruik maken van de meest moderne fitnessapparatuur!

Dus twijfel niet en schrijf u meteen in!