Home Fitness

Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden.

Wij bieden jou als lid van Fitness4me de mogelijkheid om de komende periode GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met meer dan 100 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.

Zit je met het hele gezin thuis en kunnen de kids hun energie niet kwijt? Ook zij kunnen meedoen met de workouts! De workouts BORN TO MOVE helpen 
kinderen vanaf 4 jaar om op een swingende manier in beweging te blijven. 

Let's come back fitter and stronger!
Fitness4me vindt het belangrijk dat jij en je gezin de mogelijkheid hebben om gezond te blijven. Laten we daarom er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. 

 

 

Fitness4me app

Bij fit worden kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Sommigen gebruiken hiervoor een voedingscoach, een personal trainer of houden zich aan schema’s. Nadelen zijn alleen dat deze dingen duur en ingewikkeld kunnen zijn. Precies hiervoor is de Fitness4me App. Met oefeningen, workoutschema’s en een voedingscoach allemaal op één plek. En dat helemaal GRATIS! 

Bij je abonnement kun je gratis gebruik maken van de enige echte Fitness4me App. Met deze app heb je alles wat je nodig hebt om fit te worden, allemaal binnen handbereik. Het is namelijk een voedings-, sport- en community app in één! De app bestaat uit twee onderdelen en geeft je bijvoorbeeld de volgende voordelen:

  • toegang tot 100+ workouts
  • meer dan 5.000 3D-animaties van oefeningen
  • registratie van 325 voortgangswaarden
  • gepersonaliseerde trainingsplannen
  • geavanceerde voedingsplannen
  • aanpasbare maaltijdplannen

Fitness app

In onze gloednieuwe Fitness app staan oefeningen en schema’s, die je kunt volgen of zelf kunt uitvoeren. Op de app staan workouts en oefeningen voor alle verschillende spieren en spiergroepen. Zo heb je altijd wel een oefening om te doen en maak je kennis met allerlei nieuwe workouts, zodat het sporten nooit saai wordt. Je kunt ook je workouts bijhouden, zodat je je vooruitgang kan tracken.

Voeding

Daarnaast is er de Voeding app. Binnen dit gedeelte van de app kun je al je voeding bijhouden. Met de handige streepjescodescanner heb je binnen no-time de juiste producten gevonden. Zo kun je precies zien hoeveel calorieën er in een product zitten, maar ook de hoeveelheid proteïne, koolhydraten en vetten! Hiermee kun je bewuster leren omgaan met eten en zo sneller fit worden, afvallen of aankomen. Wat jij wilt!

Community

Ten slotte is er ook de nieuwe Fitness4me community, deze is onderdeel van de Fitness app. Hier hebben alleen leden van Fitness4me toegang toe. Met dit onderdeel kan je bijvoorbeeld je voortgang en doelen kunnen delen met je sportmaatjes of andere leden uitdagen voor een challenge. Train jij vaak alleen maar vind je dat eigenlijk niet zo gezellig? Dan kun je via de community je nieuwe sportmaatje zoeken!

 

 

At Home Workouts