Virtuele lessen van Les Mills

Eindeloze variatie, energieke instructeurs en goede muziek: dat zijn de virtuele lessen van Les Mills. De lessen zijn ontzettend gevarieerd: van SH‘BAM tot Bodypump tot CXWORX, Les Mills heeft het allemaal. De instructeurs vertellen en laten je precies zien wat je moet doen en de muziek sleept je mee.

Wat train je bij de virtuele lessen van Les Mills? 

Bij de virtuele lessen van Les Mills kun je alles trainen wat je maar wilt. Er is een ontzettend groot aanbod waardoor je precies de les kunt kiezen die jij wilt. Of dat nou een leuke en energieke dansles is om alles even lekker los te schudden, of een intensieve training om even goed te zweten. Er is voor ieder wat wils. Alle grote spiergroepen komen voorbij: buik, benen, rug, billen en armen. Zo kan je trainen wat je wil en train je precies de spieren die jij graag wil aanpakken.

Wat moet je kennen en kunnen voor de virtuele lessen van Les Mills?  

Voor de virtuele lessen van Les Mills heb je alleen jezelf, een flesje water, goede schoenen en een handdoek tegen het zweten nodig. Voor het beste effect neem je gezellig je beste vriend(in) mee. Bij de meeste lessen hoef je alleen de instructeurs na te doen en heb je verder geen materialen nodig. Bij andere lessen heb je soms een stang of gewichtjes nodig – deze liggen allemaal voor je klaar in de groepslessenzaal. Verder kan iedereen meedoen aan de virtuele lessen van Les Mills. Door het brede aanbod aan lessen zit er voor iedereen wel iets tussen.

Waar komen de virtuele lessen van Les Mills vandaan? 

Les Mills is opgezet door viervoudig Olympisch kampioen Les Mills. Hij kwam uit een familie vol fanatieke sporters en richtte in 1968 zijn eerste sportschool op in Nieuw-Zeeland. Ondertussen is Les Mills uitgegroeid tot één van de grootste sportinstituten ter wereld.

Een van de redenen voor dat succes is het aanbod van virtuele lessen: al vroeg werd duidelijk dat er een overgang plaatsvond van fysieke lessen naar virtuele. Les is daar meteen op ingehaakt. Zijn lessen worden gegeven door de beste instructeurs en doordat ze virtueel zijn, zijn de lessen overal beschikbaar. Zo kun je aan de andere kant van de wereld toch een les volgen van een van de beste instructeurs.

Virtuele lessen van Les Mills in Amsterdam en Bussum

De virtuele groepslessen van Les Mills zijn voor iedereen geschikt. Doordat de les op een televisiescherm getoond wordt, kun je goed zien wat je moet doen. Een les kun je op elk gewenst moment aanvragen, zodat je precies wanneer jij wilt de les van jouw keuze kunt volgen. Kom eens langs voor een virtuele les en ervaar de gemakken!

 


Terug naar alle groepslessen