Shape4me

Een efficiënte trainingsmethode, gericht op de verbetering van de lichaamscontouren. Er worden oefeningen gedaan die de spierkracht en -uithoudingsvermogen verbeteren, evenals de algemene lichaamshouding.

Wat train je bij Shape4me?

Je traint bij Shape4me je gehele lichaam: armen, benen, billen en buik. Het is dus echt een complete body training. Je werkt met gewichten en voert daarmee oefeningen uit. Tijdens de les komen aerobicspasjes langs en je werkt op muziek. Je draagt dan ook bij Shape4me altijd sportschoenen. De oefeningen worden staand uitgevoerd en aan het einde volgen ongeveer 20 minuten op de mat om billen en buik te trainen.

Wat moet je kennen en kunnen voor Shape4me?

Shape4me is de perfecte les voor beginnende sporters. Het is intensief en vooral gericht op cardio, maar met gewichten worden ook de spieren getraind. De gewichten zij echter wel aan te passen naar het eigen niveau, waardoor de les voor iedereen toegankelijk is. Doordat het geen harde krachttraining is, is er minder kans op blessures. De nadruk in de Shape4me-lessen ligt op cardio. De pasjes zijn niet ingewikkeld en daardoor zijn de lessen toegankelijk voor iedereen.

Waar komt Shape4me vandaan?

Shape4me stamt af van aerobics, een workout die vooral gericht is op cardio. Het verschil met Shape4me is dat er bij Shape4me meer aandacht aan krachttraining gegeven wordt. Het cardiogedeelte (dus ‘aerobics’) beslaat ongeveer het eerste kwartier van de les. Daarna komt de krachttraining aan bod: lunches, squats en andere oefeningen worden met dumbells uitgevoerd voor het opbouwen van spierkracht.

Shape4me-les in Amsterdam bij onze Ladies Only en in Bussum

Shape4me wordt op zowel onze Ladies Only Bos en Lommer in Amsterdam als op onze locatie in Bussum gegeven. Het is aan te raden de lessen vooraf te reserveren, zodat je verzekerd bent van je plaats. De lessen hebben verschillende instructrices en ieder heeft haar eigen routine. Een les proberen? Dat mogen onze leden één keer gratis. Vraag bij de balie naar de voorwaarden en reserveer daar meteen.


Terug naar alle groepslessen