Pump4me

Pump4me is een heerlijk intense workout waarbij je met stang en gewichten al je spiergroepen aanpakt. De lessen zijn gemakkelijk aan te passen aan je eigen niveau. Schroom dus niet om wat extra gewicht op de stangen te plaatsen! 

Wat train je bij Pump4me?

Bij Pump4me train je eigenlijk je hele lichaam met één workout. Tijdens een les pak je alle grote spiergroepen aan: de armen, benen, billen, rug en core komen allemaal voorbij. Het geheim van Pump4me zit verborgen in het Rep Effect. Dit houdt in dat je met iets lichtere gewichten veel herhalingen doet. Dit zorgt voor atletische en strakke spieren, perfect dus voor iedereen die daarvoor naar de sportschool komt! Tijdens een gemiddelde les kan je tot wel 540 calorieën verbranden.

Wat moet je kennen en kunnen voor Pump4me?

Voor Pump4me heb je alleen een goed paar sportschoenen, soepele sportkleding, een flesje water voor de dorst en een handdoek voor het zweten nodig. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van een step en een bar met gewichten eraan. Gedurende de les gaat het allemaal erg snel, dus veel tijd om nieuwe gewichten te pakken is er niet. Pak dus van te voren alles wat je nodig hebt! Verder kunnen alle niveaus meedoen aan de Pump4me-les. Als je sterker bent, kun je simpelweg zwaardere gewichten aan de stang doen.

Waar komt Pump4me vandaan?

Pumplessen werden in de jaren 80 geïntroduceerd om krachttraining gemakkelijker te maken voor iedereen. Krachttraining stond toen namelijk nog bekend als alleen iets voor mannen, en iets wat bodybuilders deden om heel groot te worden. Pump bracht daar verandering in, door de gewichten minder zwaar te maken en meer herhalingen te doen.

Van meer herhalingen met lichtere gewichten wordt je namelijk wel sterk, maar niet groot. Dit voordeel zorgde ervoor dat krachttraining nu ook beschikbaar was voor iedereen die graag sterk wilde worden, zoals bijvoorbeeld vrouwen. Dit is het geheim achter het grote succes van pumplessen.

Pump4me in Amsterdam bij onze Ladies Only

In Amsterdam bieden wij bij onze Ladies Only locatie Bruggebouw deze leuke Pump4me-lessen aan. Maar ook in Bussum kun je een fijne pumples volgen. Tijdens de lessen wordt gebruikt gemaakt van opzwepende muziek die zorgt voor veel enthousiasme bij zowel instructeur als deelnemers. Zo wordt elke les een klein feestje. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om een les uit te proberen. Vraag bij de balie naar de voorwaarden.

 


Terug naar alle groepslessen