Kick&fun

Kick&fun is een combinatie van cardio- en krachttraining waarmee je niet alleen je hele lichaam traint, maar waarbij je ook je coördinatie en uithoudingsvermogen verbetert. Daarnaast is het ook een goede uitlaatklep na een lange dag!

Wat train je bij Kick&fun?

Kick&fun is vooral gericht op de core en de armen, maar ook andere spieren zoals de benen en rug komen tijdens een les Kick&fun aan bod. Bij Kick&fun doe je namelijk verschillende boksoefeningen zoals het uitdelen van stoten en trappen. Dit doe je op een goede beat van de muziek zodat je het beste uit je zelf naar boven kunt halen.

Wat moet je kennen en kunnen voor Kick&fun?

Voor een les Kick&fun heb je geen kennis van boksen nodig. Door onze goede instructrice die voor iedereen de juiste begeleiding kan geven zijn de Kick&fun-lessen voor iedereen te doen. Je hebt alleen goede sportschoenen, flexibele sportkleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen, een flesje water en een handdoek voor het zweten nodig. De materialen die tijdens de les gebruikt worden liggen allemaal klaar in de sportschool.

Waar komt Kick&fun vandaan?

Kick&fun komt van het boksen, een hele oude sport die al heel lang wordt uitgevoerd. Boksen is ontzettend goed om sterker te worden en je uithoudingsvermogen te verbeteren, maar niet iedereen wil tegen een andere persoon boksen. Daarom zijn de Kick&fun lessen ontwikkeld: om de voordelen van boksen voor iedereen toegankelijk te maken.

Het leuke van een Kick&fun les is namelijk dat je wel stoten en trappen mag uitdelen, maar nooit zelf ontvangt. Zo kan je je spieren en conditie goed trainen, zonder de nadelen van de sport mee te krijgen.

Kick&fun in Amsterdam bij onze Ladies Only

De Kick&fun lessen in onze Ladies Only Locatie Bruggebouw in Amsterdam worden gegeven door een goede instructrice die de les nauwkeurig begeleid, zodat iedereen goed en veilig mee kan doen aan de lessen. Kom eens langs na een lange dag om deze sport als je uitlaatklep te gebruiken! Vraag aan de balie naar de voorwaarden.

 


Terug naar alle groepslessen