BBB

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Deze gebieden zien velen graag wat strakker en sterker. Wil jij ook je BBB-zones trainen? Dan ben je bij onze BBB lessen aan het goede adres! 

Wat train je bij BBB?

De naam zegt het eigenlijk al: deze lessen zijn vooral gericht op het trainen van je buik, benen en billen. Dit doe je met een combinatie van cardio- en krachtoefeningen. Samen zorgen deze oefeningen ervoor dat je veel calorieën verbrandt en je spieren sterker maakt. Zodat je strakke en sterke buik-, been- en bilspieren ontwikkelt. 

Wat moet je kennen en kunnen voor BBB?

Om mee te doen aan een BBB les heb je alleen maar goede sportschoenen, een lekker zittende sportoutfit, een flesje water en een handdoek nodig. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen die allemaal voor je klaarliggen in de sportschool. Elke les is anders en de materialen verschillen elke keer. Zo zijn de lessen gevarieerd en elke keer leer je weer iets nieuws. 

Waar komt BBB vandaan?

BBB werd ontwikkeld om de gebieden aan te pakken die vaak als probleemgebied worden gezien. Het strakker maken van de buik, billen en benen wil eigenlijk iedereen wel. Precies daarom houden wij deze les graag voor iedereen geschikt en toegankelijk. Doordat je zelf de gewichtjes of weerstand kan kiezen is het gemakkelijk om de les zo zwaar of licht te maken als je zelf wilt. 

BBB in Amsterdam (Ladies Only) en in Bussum 

Door onze enthousiaste instructrices en de leuke muziek die tijdens de lessen wordt gebruikt zijn de BBB-lessen bij onze Ladies Only Bruggebouw in Amsterdam en bij onze gemengde vestiging in Bussum altijd leuk om aan mee te doen. De lessen zijn effectief en voor iedereen te doen, dus kom eens langs om kennis te maken met onze BBB lessen. Reserveer je plek vooraf via de Sportivity-app of vraag bij de balie meer informatie over een proefles. 
 


Terug naar alle groepslessen