30 min. booty burn

30 min booty burn is een les van een half uur waarin flink gewerkt wordt aan de billen. Een stevige les voor mooie, ronde billen en sterke benen. Het tempo ligt ook in deze 30 minuten-les hoog, waardoor er tegelijkertijd aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt.

Wat train je bij 30 min. booty burn?

De naam van de les zegt het al: deze half uur durende les richt zich op het achterwerk. Dat betekent veel squats, maar ook andere oefeningen waarmee de bilspieren versterkt worden. Daarbij worden ook meteen de benen getraind, zodat je onderlichaam mooi in balans blijft.

Wat moet je kennen en kunnen voor 30 min. booty burn?

Om mee te doen aan 30 min. booty burn hoef je geen speciale kennis of ervaring te hebben. Iedereen kan meedoen en de oefeningen op eigen niveau meedoen. Wanneer je vaker aan de les meedoet, zul je merken dat het steeds makkelijker gaat en dat je de lat voor jezelf steeds iets hoger kan leggen.

30 min. booty burn in Amsterdam bij onze Ladies Only

Wil jij meedoen met onze billen- en benenverstevigende workoutles? Dat kan bij onze Ladies Only aan het Bos en Lommerplein, locatie Bruggebouw. Vergeet niet van tevoren je les te reserveren

 


Terug naar alle groepslessen