Personal training

Doelen behalen. Dit klinkt meestal iets makkelijker dan het lijkt. Afvallen, aankomen, spieren opbouwen of vet verliezen: het lijkt niet zo moeilijk, maar zelfs als je vijf dagen per week in de sportschool komt, wil het niet altijd lukken. En sporten met een blessure, een handicap of voor de allereerste keer is ook niet altijd makkelijk. Precies voor deze redenen kun je bij Fitness4me een Personal Trainer boeken. Wat je wensen, doelen of beperkingen ook zijn, personal training kan je in elke situatie helpen. En eigenlijk zou iedereen minstens één sessie met een personal trainer moeten boeken.

Wat is personal training?

Onze personal trainer is een professioneel opgeleide sportinstructeur. Om deze reden heeft hij veel verstand van hoe sporten precies in z’n werk gaat. Het is namelijk niet voor iedereen zo simpel als het klinkt. De personal trainer kan je begeleiden tijdens het sporten en een schema opstellen zodat je er ook in de toekomst niet alleen voor staat. Hij legt onder andere uit:

  • hoe de apparaten werken,
  • hoe een oefening uitgevoerd moet worden,
  • welke oefeningen specifiek voor jou het beste zijn

Waarom personal training?

Wanneer je voor het eerst in de sportschool komt en niet goed weet wat je eigenlijk moet doen, kan de PT’er je alles laten zien en uitleggen. En wanneer je een specifieke klacht hebt, zorgt hij ervoor dat je je met de juiste oefeningen snel weer vrij kunt bewegen. Ook revalidatie wordt met personal training een stuk makkelijker en afvallen en aankomen gaat makkelijker en sneller.

Personal training is dus voor beginners een aanrader. Maar ook voor de meer ervaren sporter is een PT-sessie geen verkeerd idee. Je kunt je namelijk een nieuwe routine aan laten leren om zo uit de sleur te komen. Of je routine naar een volgend niveau laten brengen. Door zijn brede scala aan kennis en ervaring kan de personal trainer in elke situatie helpen.

Redenen om een PT-sessie te boeken:

  • kennismaking met de sportschool en de apparaten 
  • revalidatie
  • afvallen
  • aankomen
  • nieuwe routine
  • persoonlijk schema

Hoe PT werkt

Als je interesse hebt in een PT-sessie, kun je dit aangeven bij de balie. De baliemedewerker zal dan contact opnemen met de personal trainer om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend! Hierin kun je jouw wensen voor personal training duidelijk maken en kan de trainer precies zien hoe hij je van dienst kan zijn.

Hierna kun je met de trainer je eerste sessie inplannen. Je gaat tijdens zo’n sessie onder directe en persoonlijke begeleiding van de personal trainer sporten, volgens het schema die hij speciaal voor jou heeft opgesteld. Na afloop van de personal training-sessie krijg je dit schema uiteraard mee, zodat je hiermee ook zelf aan de slag kan. Daarnaast kun je ook kiezen uit een pakket, waarbij je 3 weken of 3 maanden lang elke week 1 of 2 keer samen met de personal trainer sport.

Personal training Amsterdam

Op het moment heeft Fitness4me in Amsterdam personal trainers beschikbaar die op locatie XL en locatie ladies only Bruggebouw sessies geven. 

Personal training Bussum

Ook bij Fitness4me Bussum hebben we personal trainers beschikbaar.


Terug naar alle faciliteiten