Paul Klaver Fysiotherapie in Bussum 

Paul Klaver Groepspraktijk voor fysiotherapie is al op meerdere locaties werkzaam sinds 1986. Het team van 18 specialisten in beweging helpt u graag bij het oplossen van de meest uiteenlopende problemen van het menselijk lichaam. Of u nu last heeft van een verstuiking, een gescheurde spier of een stijve nek, bij Paul Klaver Groepspraktijk voor fysiotherapie kunt u voor alles terecht, ook in de Fitness4me locatie in Bussum.

Bij Paul Klaver Fysiotherapie kunt u terecht voor bijna elke soort klacht. Het team van specialisten heeft erg veel kennis over de verschillende aandoeningen die het menselijk lichaam kan hebben en kan u hierdoor snel en kundig helpen. Ook als u met uw reguliere dokter geen oorzaak kan vinden voor uw klachten, kunt u bij Paul Klaver Fysiotherapie langskomen voor advies en behandeling. Een doorverwijzing is hiervoor niet nodig. De fysiotherapeuten van Paul Klaver geloven in luisteren, kijken en handelen: fysiotherapie is handwerk.

Paul Klaver Fysiotherapie heeft service hoog in het vaandel staan. Afspraken kunnen ook ’s avonds en op zaterdag gemaakt worden, er zijn geen wachtlijsten waardoor er binnen 24 uur een afspraak gemaakt kan worden. Als het mogelijk is kan de fysiotherapie zelfs bij u thuis of op kantoor gegeven worden!

U kunt voor bijna alle klachten terecht bij Paul Klaver Fysiotherapie. De aangeboden therapieën lopen uiteen van bekkenbodemtherapie, naar fysiomassage tot mindfulness. Mocht uw probleem niet binnen een van deze basistherapieën passen, zal een van de specialisten samen met u een behandelplan opstellen voor uw situatie. Op deze manier kan iedereen geholpen worden bij Paul Klaver Fysiotherapie.

Op de locatie in de Fitness4me van Bussum zijn Tim en Nick de vaste specialisten. Als u graag een therapiesessie wilt volgen op deze locatie, kunt u via Paul Klaver Fysiotherapie een afspraak maken voor een behandeling. Als u nog geen lid bent van Fitness4me en u schrijft zich in via Paul Klaver Fysiotherapie, krijgt u €10,- korting op de eenmalige inschrijfkosten voor uw sportabonnement!


Terug naar alle faciliteiten